Je bekijkt nu Uw pakket ligt bij de buren

Uw pakket ligt bij de buren

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Post
  • Bericht reacties:0 Reacties

De afgelopen jaren hebben postbezorgers het ontzettend druk gehad. We kennen het allemaal wel, tijdens Sinterklaas en Kerst, lopen de bezorgtijden flink op. Dit vergt wat planning vanuit de kant van de consument. Door op tijd te bestellen, weet je zeker dat je pakket op tijd thuis aan komt. Dit kan ook nog een de druk bij de bezorgers verlagen. Denk ook goed na over wanneer je thuis bent, zodat de bezorger niet jouw pakket bij de buren hoeft af te geven. Dit kost meer tijd, want zij moeten een briefje achterlaten in jouw brievenbus, met daarop geschreven waar je jouw pakket kunt vinden. Met al die briefjes die geschreven worden, is het fijn voor de bezorger om een goede pen bij de hand te hebben. Het kan natuurlijk niet gebeuren dat de pen leeg of kapot is, of dat de postbode de pen kwijtraakt. En iedereen weet hoe makkelijk het is om een pen kwijt te raken! Een oplossing daarvoor is luxe pennensets met naam. Met zo’n prachtige gepersonaliseerde pen, zal je zeker stukken voorzichtiger zijn!

Een pen speciaal voor bezorgers

Er is een groot aanbod van luxe pennen die gepersonaliseerd kunnen worden. Dus ook voor bezorgers zit er zeker iets tussen. Het is belangrijk voor de bezorger dat de pen het goed doet en dat de inkt niet te vaak vervangen moet worden. Bezorgers maken namelijk veel gebruik van de pen. Omdat bezorgers veel in beweging zijn, kan het natuurlijk voorkomen dat zij een pen toch een keer kwijtraken. Het is daarom geen goed idee om een pen van een paar honderd euro aan te schaffen. Wil je toch een pen van goede kwaliteit, die goed geprijsd is? Neem dan eens een kijkje bij de Parket Jotter pen. Met het kenmerkende ontwerp en de klik, maak je indruk op mede bezorgers! Wees wel voorzichtig als je de pen uitleent, voor je het weet is hij verdwenen. Maar als je jouw naam erop laat zetten, dan vind je de pen altijd weer terug.

De dag van de bezorger

Zoals eerder gezegd, hebben bezorgers het ontzettend druk. Zij moeten per dag gemiddeld 170 pakketten bezorgen en zij worden hierbij helaas niet altijd gewaardeerd. Daarom is de Dag van de Pakketbezorger in het leven geroepen. Deze wordt vanaf 2021 gevierd op de tweede woensdag van maart. Dat is dus een mooi moment om jouw bezorger even in het zonnetje te zetten. Als de bezorger tijd heeft, kun je misschien samen een gebakje eten of een kop koffie dringen. Heeft de bezorger toch meer haast? Dan kun je ervoor kiezen om een kleine fooi mee te geven of een ander cadeau waar de bezorger blij van wordt. Het gaat natuurlijk voornamelijk om het idee, maar hoe blij zou de bezorger worden van een cross medalist pen? Dan kun je er ook nog een leuke boodschap in laten graveren, zoals: ‘Beste bezorger van het land!’ Daar maak je vast de dag van de bezorger mee en de volgende keer dat jij jouw pakket hebt gemist, heb je een extra mooi geschreven briefje in de brievenbus.

Geef een antwoord