Wanneer u een belangrijke zending heeft, die u snel bij uw klant of uw medewerkers wil hebben, is Gerto koeriersdienst de juiste keuze. Gerto koeriersdienst kan alles voor u vervoeren. Van een belangrijke envelop tot 4 europallets door heel Europa.
Als u uw zending voor of na een bepaalde tijd op de plaats van bestemming wil hebben is dat geen enkel probleem. Of juist op een afgesproken tijdstip, ook dat is mogelijk.
Ook het afleveren van delen van de zending op verschillende adressen is mogelijk. Tevens is het mogelijk om op verschillende adressen zendingen op te halen en de deze af te leveren op 1 of meerder adressen. Kortom alles is mogelijk.

Haal- en breng service

Met de haal- en brengservice van Gerto Streekpost hoeft u nooit meer de deur uit voor uw post. ’s Morgens vroeg wordt uw post op uw vestigingsadres gebracht en ’s middags wordt uw (gefrankeerde) post naar PostNL gebracht. Een haal- en brengservice voor één of enkele dagen per week behoort tot de mogelijkheden.
Gerto Streekpost biedt de haal- en brengservice aan voor een vast tarief per maand, zonder bijkomende toeslagen.
Dit in tegenstelling tot andere aanbieders . Zij bieden deze diensten aan voor hoge tarieven, afhankelijk van hoe laat de post wordt gebracht of gehaald. Maar dan bent u er nog niet: u betaalt daar bovenop een toeslag per postzak of rolcontainer.