Je bekijkt nu Een gids voor luxe kerstcadeautjes voor 2021

Een gids voor luxe kerstcadeautjes voor 2021

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Cadeaus
  • Bericht reacties:0 Reacties

Je bent zo druk bezig geweest met het bedenken van wat je andere mensen kunt krijgen dat je helemaal vergeten bent om aan jezelf te denken en nu vraagt iedereen zich af wat je wilt en je hebt geen ideeën voor de kerstlijst. Het leven kan soms moeilijk zijn … Soort van

Check ook: Kerstboom vervoeren met de auto? Volg deze 3 tips

Natuurlijk kun je niet zomaar een oud geschenk zeggen waar je de voorkeur aan geeft; je moet aanpassen wat je wilt, geschikt voor de persoon die het vraagt. Je kunt je moeder en je andere helft niet echt om hetzelfde item vragen … tenzij je er twee wilt. Voor sommige van deze items moet de koper mogelijk eerst de loterij winnen – of je kunt hem of haar El gordo loten geven voor kerstmis?? Trekking ieder jaar op 22 December plaatsvindt.

Dus, hier is een uitgebreide lijst met kerstcadeau-ideeën voor zowel mannen als vrouwen.

1. De luxe keuze. De Cascade diamanten oorbellen

Super verbluffende oorbellen die je alleen kunt krijgen van Bloomingdales, ze zijn de nieuwste trend dit seizoen (oorbellen), 14 karaat witgoud en 2,55 ct. Hoe kun je fout gaan?!

2.  De Tech Keuze – De Nieuwe Apple iPad Pro

ipad pro

Als je nog steeds hun originele iPad rockt, is het waarschijnlijk tijd om ze volledig te upgraden. Dit is het nieuwste model van Apple, heeft een scherm van 12,9 ″, komt samen met de superhandige gezichts-ID, heeft audio met 4 luidsprekers en een batterijlevensduur van maximaal 10 uur op een volledige lading, wat vrij geweldig is.

3.  De keuze van de Chef – De Le Creuset Marmer-stijl Hollandse Oven

Hoewel iedereen geobsedeerd is door alles wat Le Creuset is, is dit de coolste die je het hele jaar hebt gezien. Meestal zijn ze in echt levendige kleuren, maar deze heeft een marmeren uitstraling waardoor we hem veel meer willen gebruiken. Onze keuken zal nooit meer hetzelfde zijn!

4.  De mode keuze – De Burberry Check Kasjmier Sjaal

Het is een van onze favoriete klassieke cadeau-ideeën, maar laten we eerlijk zijn, het is vrij duur. Deze camel-check kasjmier sjaal heeft franjes randen, houdt je super warm, en komt nu in een heleboel verschillende kleuren en patronen om uit te kiezen indien de klassieke een beetje te veilig is voor jouw smaak.

5.  De Schoonheidsselectie – Het NuFace gezichtstoonapparaat

NuFace gezichtstoonapparaat

Het is een geweldige manier om je gezicht een beetje lift, contouren en verbeterde huidtint te geven, gewoon vanuit je eigen huis. Het is zelfs FDA-goedgekeurd, waardoor we ons beter voelen. We hebben dit in onze wenkbrauwen gebruikt en merkten wel degelijk een verschil.

6.  De Winter Keuze – De Canada Goose Langford Parka

de canada goose langford parka

Een van onze favoriete jassen deze winter is natuurlijk de Langford-parka van Canada Goose. Het houdt je waanzinnig warm, ziet er niet te groot uit, en heeft zelfs de afneembare, met bont afgezette kap, voor het geval je daar niet van houdt. Het komt in marineblauw, groen, grafiet, zwart en meer.

7.  De Decorkeuze – L’Objet Gouden Bloementuin Frame

Dit frame lijkt op een kunstwerk. Het komt in drie verschillende maten, is bedekt met vergulde gele Swarovski-kristallen en wordt zelfs geleverd in een heel mooie geschenkdoos met een suède zakje. Hun foto zal er nooit beter uitzien!

Geef een antwoord