Je bekijkt nu De geschiedenis van post en koeriers Deel 1

De geschiedenis van post en koeriers Deel 1

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Post
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het veranderende gezicht van de postbode: “Hier komt de post” wordt zo vaak kondigt de postbode, de meest populaire figuur rond de Postal Service. Ongeveer de helft een miljoen postbodes worden gezet op de weg elke dag over de hele wereld, zowel te voet of op een andere manier van vervoer. Voorheen werd de postbode boodschapper een koerier genoemd. Echter, wat waren uw activiteiten door de eeuwen heen?
De geschiedenis van de post:

Het oudste post document dat we weten, is een PAPYRUS gevonden in Hibeh gedateerd 255 BC, bevat informatie over hoe u hoe het was organiseerde de Dienst boodschappers Egyptenaar. Een “Mail werknemer” Egyptische voegde ook details over het doorsturen van correspondentie, het aantal boodschappers in dienst, de aard van de verzonden voorwerpen, evenals informatie over uw ontvangers. Zoals in de meeste gevallen werd de ontvanger genoemd farao en zijn minister van Financiën, kan worden geconcludeerd dat de boodschappers van de dienst niet kon worden gebruikt door particulieren. De administratie had nauwe betrekkingen met alle provincies van het koninkrijk, zelfs de meest afgelegen. Dit is de reden waarom de boodschappers moesten maken van lange wandelingen te voet.

Een oud document gedateerd 2300 BC komt de noodzaak dat de boodschappers van de tijd, uit angst tijdens de reis om te sterven, vaak nagelaten hun eigendom aan hun kinderen voor de aanvang van de reis. Zelfs toen ze terugkeerden, waren ze niet veel tijd te besteden samen met hun, omdat de farao dienst niet kan worden uitgesteld of vertraging vertrokken. Er wordt aangenomen dat de Perzen waren de eersten die een beroep doen op rijders voor de overdracht van het nieuws.

Cyrus de Grote (558-528 vC), die wilden regelmatig contact met de gouverneurs van de provincies te houden, berekende hij dezelfde dagelijkse afstanden die elke renner die elke renner moet gaan. want de dienst der Farao kon niet worden vertraagd of vertraging. Er wordt aangenomen dat de Perzen waren de eersten die een beroep doen op rijders voor de overdracht van het nieuws.

Geef een antwoord