Je bekijkt nu De beste rijschool in Den Haag

De beste rijschool in Den Haag

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Vervoer
  • Bericht reacties:0 Reacties

Er zijn ontzettend veel rijscholen te vinden in en rondom Den Haag. Wij kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat je tijdens je zoektocht door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel vertellen wij je welke rijschool in Den Haag de beste is en waar dat precies aan ligt.

De beste rijschool is…

Driver Company! Misschien heb je er al eens van gehoord, maar het kan natuurlijk ook maar zo zijn dat je deze naam vandaag voor het eerst voorbij ziet komen. Met een aanbeveling van maar liefst 96% is dit wat ons betreft echt de aller beste rijschool. Maar dat wordt natuurlijk niet alleen bepaalt door het aanbevelingspercentage; wij bespreken vandaag alle belangrijke punten van deze rijschool zodat jij precies weet waar je aan toe bent wanneer je besluit hier je rijlessen te gaan nemen.

De website

Wanneer we op de website komen zien we gelijk een formulier om je aan te melden voor een proefrijles. Normaal kost deze €39,- maar hij is nu afgeprijsd naar €25,-. Wanneer je bij hen gaat lessen is de proefles gratis. Daaronder staat een handige tool waar je precies kunt uitrekenen hoeveel je kwijt gaat zijn voor de lessen en alles eromheen. Je vult het aantal lessen in en eventueel kun je de theoriecursus, het theorie-examen en het praktijkexamen aanvinken en je ziet gelijk de totale prijs. De theoriecursus is tijdelijk gratis en ook het praktijkexamen heeft een actieprijs.

Theorie cursus

Wanneer je niet zo goed bent in leren en je de theorie uit boeken niet onthoudt, kun je het natuurlijk ook via de computer doen. Maar dit kan er soms juist voor zorgen dat het nog lastiger leren is en daarom heeft Driver Company een speciale theorie cursus! In slechts één dag word je examengericht opgeleid door een professional. De regels worden uitgelegd en met behulp van een aantal trucs en ezelsbruggetjes ben jij zo in staat alles beter te onthouden. Wanneer je besluit te lessen bij Driver Company is deze theoriecursus volledig gratis en betaal je dus alleen maar de examenkosten.

Bij het theorie-examen krijg je vragen die opgesteld zijn in drie onderdelen te weten: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Heb je bij het eerste onderdeel sowieso 13 van de 25 vragen goed en bij de andere twee onderdelen 35 van de 40? Dan ben je geslaagd.

Pakketten

Er zijn drie voordelige pakketten beschikbaar bij Driver Company, afhankelijk van hoeveel lessen jij nodig denkt te hebben. Bij alle pakketten zitten de lessen, de theoriecursus en het praktijkexamen inbegrepen.

Pakket 10 – 10 rijlessen, praktijkexamen en theoriecursus voor €599,-

Pakket 20 – 20 rijlessen, praktijkexamen en theoriecursus voor €999,-

Pakket 30 – 30 rijlessen, praktijkexamen en theoriecursus voor €1374,-

Dus woon je in de omgeving van Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Leidsche veen, Pijnacker, Nootdorp, Wateringen, Naaldwijk, Scheveningen, Poeldijk, Monster, Honselersdijk of Kwintsheul? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Driver Company zodat ook jij snel je rijbewijs op zak kunt hebben!

Klik hier voor de beste rijschool in den haag en omstreden!

Geef een antwoord